Ламиниран паркет

Каквото и Ню Йорк потекло на групата може да бъде част от най Velvet Underground, телевизия и т.н.-е прекарал последните 30 години се кристализира в една фикция капитализира в името на носталгията по-често, отколкото нещо друго. (. Nevermind, че Ню Йорк през 1970 г. беше евтино, опасно и нежелателно) Чуйте слънчеви бани на животните на разстояние и чувате китара музика; слушате звука на подземен Ню Йорк сега и ще чуете еклектика, кръстосано опрашване, и много музика, без китари на всички. В културно и звуково, часовници Паркет на съдилищата са спрели на 1995 година.

Ако не друго, те могат да бъдат спомагателен глава на нашия Band Could Be живота си, книгата на Майкъл Azzerad е хроника художници, които мостово пънк идеали със звуци ние със задна дата наричат ​​инди рок: минитмените, Butthole Surfers, Fugazi, Sonic Youth. Определете слънчеви бани на животните наред каталога SST от средата на 1980, и тя ще се вмести глоба. На концерта в двете Хюстън и Далас, групата е заобиколен от хора, които са известни в продължение на години, изпълнени чрез самостоятелно резервирана обиколки и жилищата показва и че неофициална мрежа, чрез която American ъндърграунда, в лицето на цялата преобладаващото налягане, е вечна.

Бизнес-мъдри, те поддържат политика на не-реклами, и, според Андрю, наскоро се обърна надолу с „доста популярно телевизионно шоу“ той отказва да име, отбелязвайки, че „това не е важно.“ Въпроси от този род-как да се определят интегритет , основно-подлежат на усложнения толкова малки и конкретни, че голямата картина става по-малко важно.

Слънчеви бани на животните, например, е съ-освободен на Какво е вашето Скъсване? и нещо, наречено Mom + Pop Music, която в края на един не особено скрит хартия пътека води до малък екип от индустрията ветерани в крайна сметка, свързан към Sony. Нито Андрю, нито Какво е вашето Скъсване? искам да говоря за връзката, вероятно защото той разрежда някои класически понятие за независимост.

Това е стар тънко въже да ходи. Реалността е, че не размера на приятелски натиснете ще направи Паркет съдилища малко странно, отколкото са те. Андрю говори с възхищение на банди като Roxy Music, който успя да се измъкне по телевизията, докато все още прави това, което искат да направят. „Това е тези хора в периферията“, казва той. Когато той говори за възхищението си от руската живопис и композиция през сталинисткия ера, интересът му изглежда произтича толкова от самото изкуство, както от идеята, че това е бунт, нещо радикално, но все пак се вижда от очите на обществеността. „Това са момчета с манифести,“ казва той. По-късно, докато говорим за начините, инди рок в средата на 2000 изглежда плаващите към неточности и spaciness, той предлага своя собствена: „Ние сме против реверберация лента с.“

Един коментар към “Ламиниран паркет”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *